Profile

Join date: Jun 10, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

Fire Nations League-kampe på ti dage huer ikke Zlatko Dalic, og det kommer efter alt at dømme til at kunne ses i startopstillingen fredag aften.


🔴LIVE📺📱👉 Danmark mod Kroatien


🔴GO LIVE📺📱👉 HDanmark mod Kroatien på TV


Andreas Christensen har forsøgt at indhente søvn, siden han blev far.

Det kræver en god nats søvn, hvis man vil præstere på sit absolut bedste niveau.


I disse dage er landsholdets forsvarsspiller Andreas Christensen ved at lære, hvad forældre verden over kender alt til, når der lander en lille ny.

Kroatien er et supergodt hold. VM-finalister og har siden da også lavet store resultater. De er supergode på bolden. Teknisk stærke uanset hvem de spiller med.


- Kroatien har en fantastisk boldkultur – fodbold, håndbold, tennis, basketball. De er svære at få ud af rytme, fordi de er så boldstærke, som de er, og det betyder, at I vil se os løbe efter bolden, mere end vi gerne vil, men vi skal forsøge, om vi ikke kan få bolden så meget som muligt og få dem til at løbe efter os. For sådan vil de helst ikke have kampen til at forløbe.


- De er meget komfortable på bolden, teknisk stærke og har måske en af verdens bedste midtbanekonstellationer med Brozovic, Kovacic og ikke mindst Modric. Og selvom de så tager en ud dér og sætter Pasalic ind fra Atalanta eller Jakic fra Frankfurt, er de dygtige boldspillere. Så Kroatien har et supergodt hold, lød det fra landstræner Kasper Hjulmand på pressemødet i går.


De sidste fem dage har været utrolig hårde, og de seneste to nætter har jeg prøvet at indhente så meget søvn som overhovedet muligt, lyder det fra Andreas Christensen, der af samme årsag ikke var med til Danmarks to første Nations League-kampe.


Hjulmand ikke nervøs

Tilbage i april oprettede DBU en 'high performance'-enhed, der skal følge spillerne tætterede en normalt i jagten på de ekstra procenter.


Herunder også spillernes søvn.

At den danske forsvarsspiller i stedet er tanket op på kærlighed og stolthed i stedet for søvn, kommer dog ikke til at få indflydelse på, om han er tilbage på banen fredag aften i Parken, hvor Kroatien venter, siger Kasper Hjulmand.


- Jeg udtager ikke mit hold efter, om de har sovet eller ej, og det kommer jeg aldrig til at gøre. Han er ikke træt mod Kroatien, siger Hjulmand.

- Det betyder meget for os at have ham, han er en klassespiller og helt oppe blandt de bedste. Vi får en frisk spiller ind. Selv om han er træt, så skal han nok være der. Han er en vigtig spiller for nutiden og fremtiden, siger Hjulmand.


Men spørgsmålet er, om Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic og Luca Modric alle er med, når Kroatien og Danmark mødes i den tredje Nations League-kamp fredag aften.


- Vi er lidt trætte. Sosa (venstreback, red.) kommer ikke til at spille. Vi må se, hvad der sker med Barisic (venstreback, red.). Vi kommer til at spare nogle, fordi der venter en kamp mod Frankrig om tre dage, siger Kroatiens landstræner, Zlatko Dalic, ifølge Vecernij.


- Vi skal møde Frankrigs aggressivitet med friske spillere. Jeg kender ikke min startopstilling. Vi skal se på, hvilken stand spillerne er i.

Kroatien står noteret for ét point efter de to første Nations League-kampe, mens Danmark har maksimumpoint efter sejre på udebane over Frankrig og Østrig.


Ifølge den kroatiske avis Jutarnji kan kampen mod Danmark blive en slags audition for spillere, der skal sikre sig en plads ved VM-slutrunden i november og december.


"Hverken rigtigt eller humant"

At Dalic ser sig nødsaget til at spare spillere, sker ikke med hans gode vilje.


Ligesom så mange andre landstrænere er Dalic nemlig svært utilfreds med, at der ligger fire landskampe på kort tid, efter spillerne har været igennem en lang sæson med deres klubhold.


- Det er hverken rigtigt eller humant at spille fire kampe på ti dage, at rejse så meget, og at spillerne ikke får hvile. Jeg skal være forsigtig og måle og veje, hvem der skal spille, siger Zlatko Dalic ifølge Vecernij.

[[!!OPTAKT-LIVE#]]Danmark mod Kroatien på TV Live Stream Nations League 10 juni 2022

More actions